raffrolólapfüggönyroló, roletta, római rolófüggöny, textil, bútorszövetreluxanapellenzőpliszéintelligens otthon, modern házkapcsolat


pliszé

pliszé árak

pliszé

plisze

plisze

pliszé árak

pliszé

pliszé


Pliszé

Népszerűségét annak köszönheti, hogy célszerű és tetszetős. Előnye, hogy a szokásostól eltérő formájú ablakokra is felszerelhető. Ezért szívesen alkalmazzák irodákban, hajókon, lakókocsikban, télikertekben, de a lakásokban is kedves látványt nyújt.

függöny    Plisze a mutatós árnyékoló 

A pliszé szerkezete

A pliszé fő egységei: az alumínium vázszerkezet a rögzítő és a működtető alkatrészekkel, illetve a pliszírozott, hőstabilizált textília.
A pliszé alumínium sínekkel készül, mely közt a harmonika szerűen záródó textil található. Két, három, illetve négysínes változattal van forgalomban. A textilen átvezetett zsinórzat biztosítja az anyag merevségét. A textília felső és alsó részén egy-egy alumíniumsínbe csúsztatott műanyagprofilhoz van hozzáerősítve. Alapáron az alumínium profil fehér színű, de felár fizetése mellett a textília vagy az ablakszárny színével megegyező színűre színterezzük, így tökéletes összhang érhető el.

A képre kattintva letölthető egy ismertető a pliszéről.

pliszé termékek    pliszé

Működtetés

A pliszé mozgatható húzózsinórral, fogantyúval, gyöngylánccal, húzórúddal, hajtókarral, vagy motorral.

pliszé mennyezetre
gyöngyláncos pliszé
   
pliszé
kézi mozgatású pliszé

Pliszé anyagok

A pliszé anyaga harmonikaszerűen záródik, belső árnyékoló ablakmélyedésbe, ablakszárnyra vagy a fal síkja előtt egyaránt használható. A textília megszűri, vagy kizárja az erős napsugarakat, ugyanakkor lehetővé teszi a szellőzést is.
Textilválasztékunk lehetővé teszi a fényszűrő hatások tetszés szerinti és hangulatos élvezetét számtalan színárnyalatban. A pliszírozott anyag szélessége 20-25 mm, egyszínű vagy mintás, illetve átlátszó, áttetsző vagy sötétítő textilből készülhet. Impregnált, portaszító tulajdonsága miatt könnyen tisztán tartható.

Pliszé anyagok kedvező áron: pliszé.pdf
Kedvező pliszé árak: anyagok és szerkezetek.pdf

pliszé árak    pliszé anyagok

Exkluzív pliszé anyagok kínálatát a katalógusban megtekintheti: Pliszé katalógus pdf
Pliszé árak: egyéni árajánlat kéréssel.

pliszé minta
pliszé minta
pliszé minta
pliszé minta
pliszé minta
pliszé minta
pliszé minta
pliszé minta
pliszé minta
pliszé minta
pliszé minta
pliszé minta

 

Pliszé gyártási kapacitásunk lehetővé teszi, hogy projektekben is részt vállaljunk. Várjuk viszonteladók megrendeléseit is. Kedvező pliszé árak!
Pliszé Budapest és az ország területén!

 


rolettareluxa
lapfüggöny
raffroló, napellenző
raffroló, redőny
raffroló, roletta
raffroló, desigsúly
fakarnis
raffroló, rúdkarnis
függönykarnis
szalagfüggöny

Függöny
Textil
Térelválasztó függöny
Spagetti függöny
Tapéta
Díszpárna
Szúnyogháló

Napellenző
Zsalúzia
Redőny


reluxa, reluxa szerelés lapfüggöny, lapfüggöny szerelés napellenző, napellenző teraszra, napellenző erkélyre redőny, redőny szerelés roletta, roletta szerelés szalagfüggögy, karnis, designsúly fa karnis, fakarnis rúdkarnis, függönykarnis, karnis karnis, függönykarnis szalagfüggönyök, szalagfüggöny szerelés


                                raffroló | lapfüggöny | roló | kapcsolat | webtérkép
A pliszé napjainkban nagyon kedvelt, korszerű szerkezetek. pliszé gyártási kapacitásunk lehetővé teszi, hogy projektekben is részt vállaljunk. Várjuk viszonteladók megrendeléseit is. Kedvező pliszé árak! Pliszé készítés és szerelés rövid határidővel. Pliszé kedvező áron a gyártótól.