Széles termékkínálattal várjuk kedves megrendelő‘inket!
raffrolĂł
fĂźggĂśny
lapfĂźggĂśny
reluxa
pliszĂŠ
rolĂł
napellenző
intelliges otthon
kapcsolat
raffrolĂł


raffrolĂł
 
raffrolĂł
 
raffrolĂł
 
raffrolĂł
 
raffrolĂł
 
raffrolĂł
 
raffrolĂł
 
  
PLISZÉ

Telefon: +36-1-412-0177

Népszerűségét annak köszönheti, hogy célszerű és tetszetős. Előnye, hogy a szokásostól eltérő formájú ablakokra is felszerelhető. Ezért szívesen alkalmazzák irodákban, hajókon, lakókocsikban, télikertekben, de a lakásokban is kedves látványt nyújt.


A pliszé szerkezete

A pliszé fő egységei: az alumínium vázszerkezet a rögzítő és a működtető alkatrészekkel, illetve a pliszírozott, hőstabilizált textília.
A pliszé alumínium sínekkel készül, mely közt a harmonika szerűen záródó textil található. Két, három, illetve négysínes változattal van forgalomban. A textilen átvezetett zsinórzat biztosítja az anyag merevségét. A textília felső és alsó részén egy-egy alumíniumsínbe csúsztatott műanyagprofilhoz van hozzáerősítve. Alapáron az alumínium profil fehér színű, de felár fizetése mellett a textília vagy az ablakszárny színével megegyező színűre színterezzük, így tökéletes összhang érhető el.

Működtetés

A pliszé mozgatható húzózsinórral, fogantyúval, gyöngylánccal, húzórúddal, hajtókarral, vagy motorral.

Pliszé anyagok

A pliszé anyaga harmonikaszerűen záródik, belső árnyékoló ablakmélyedésbe, ablakszárnyra vagy a fal síkja előtt egyaránt használható. A textília megszűri, vagy kizárja az erős napsugarakat, ugyanakkor lehetővé teszi a szellőzést is.
Textilválasztékunk lehetővé teszi a fényszűrő hatások tetszés szerinti és hangulatos élvezetét számtalan színárnyalatban. A pliszírozott anyag szélessége 20-25 mm, egyszínű vagy mintás, illetve átlátszó, áttetsző vagy sötétítő textilből készülhet. Impregnált, portaszító tulajdonsága miatt könnyen tisztán tartható.

Pliszé anyagok: pliszé.pdf

 

TOVÁBBI TERMÉKEINK


szalagfüggöny
szalagfĂźggĂśny
fa karnis
fa karnis
rúdkarnis
fa karnis
karnis
fa karnis
pliszé
fa karnis
roló
fa karnis
lapfüggöny
fa karnis
reluxa
fa karnis
napellenző
fa karnis
redőny
fa karnis
szúnyogháló
fa karnis
zsalúzia
fa karnis
függöny
fa karnis
tépőzár
fa karnis
 
A pliszé napjainkban nagyon kedvelt, korszerű szerkezetek. pliszé gyártási kapacitásunk lehetővé teszi, hogy projektekben is részt vállaljunk. Várjuk viszonteladók megrendeléseit is. Kedvező pliszé árak! Pliszé készítés és szerelés rövid határidővel. Pliszé kedvező áron a gyártótól.